1: Sista torgmötet

Grabo Lerum

1 dag kvar till valet.

En lång valrörelse börjar närma sig sitt slut och om 30 timmar så stänger vallokalerna. Det känns som om både vi partiaktiva men även väljarna börjar bli lite trötta på valrörelsen nu. Idag har jag varit på Bagges Torg i Lerum och det var väldigt mycket mer politiker än ”vanliga människor”. Jag var i Gråbo igår men idag fick det bara bli på bild.

Men även om tröttheten sätter sina spår så fortsätter vi att kämpa! Imorgon blir det valsedelsutdelning vid alla 15 vallokaler för att övertyga någon som är tveksam in i det sista. Övertyga om att välja Socialdemokraterna för Allas bästa. I hela Lerum och Ett bättre Sverige. För alla. Har du inte röstat ännu så gör det i morgon och rösta på Socialdemokraterna. Har du förtidsröstat och inte röstat på Socialdemokraterna så bege dig till din vallokal imorgon söndag för då kan du ändra din röst. Varje röst räknas och imorgon bestämmer du!

Fast just nu ska jag nog ta en liten tupplur för att orka med morgondagen. Det blir till att gå upp tidigt och åka runt till alla vallokaler för att se att allting står rätt till och framför allt att våra valsedlar har kommit ut.