14: Läs vårt valmanifest för alla andra

 

Valmanifest

14 dagar kvar till valet (fast du kan förtidsrösta redan nu)…

Idag är det bara två veckor kvar till valet och nu går vi in i slutspurten. Vi har haft en bra valrörelse i Lerum hittills tycker jag med massor av samtal och full fart på utdelning av material.

Nästa vecka blir det en massa debatter. Floda på onsdag kl. 19, Gråbo på torsdag kl. 19, Tollered på fredag kl. 18 och Stenkullen på söndag kl. 18.

Men trots att förtidsröstningen har satt igång så har varken de borgerliga partierna eller vi presenterat sina valmanifest. Vi släpper en nyhet om dagen och alliansen verkar släppa en nyhet om dagen om vad de egentligen inte är överens om. Idag om en tredje pappamånad som FP inte fick igenom – men det är ingen fara, det är bara att rösta på Socialdemokraterna istället vi lovar att införa detta.

Men vill du läsa vårt valmanifest före journalisterna, före TV, före alla andra så är det bara att klicka här och anmäla dig!

Fast just nu är det dags att dra på sig träningskläderna och kombinera nytta med nytta. Utdelning av vår ”Tyck till” broschyr i Tollered och sedan en tur till gymmet.