15: 3500 pastaslevar

Pastaslevar

15 dagar kvar till valet (fast du kan förtidsrösta redan nu)…

På bilden ovan ser du de pastaslevar som vi delar ut i valrörelsen tillsammans med en folder som beskriver vad vi vill göra i kommunen, regionen och landet. Vi beställde 3500 slevar och när leveransen kom hem till mig i början på sommaren så tänkte jag att de kommer aldrig att gå åt.

Vi började utdelningen i Sjövik den 16:e augusti och har stått på torgen i Gråbo och Floda både fredag och lördag sedan dess och i Lerum på lördagar (fast igår fanns vi på plats på Hulans torg i Lerum). Nu är problemet inte att de inte kommer att gå åt utan att de snart är slut. Vi har haft strykande åtgång på slevarna så vill du ha en så sök upp oss på torgen i Gråbo och Floda på fredag efter 16 för sedan är de nog slut.

Men vi har gott om annan information som du kan få som berättar vad vi vill göra. Annars finns all information på vår hemsida socialdemokraterna.se/lerum

Fast just nu undrar jag fortfarande varför de borgerliga partierna inte syns till i Gråbo. Har ni lämnat walk over till oss? Vi tackar och tar emot i så fall och fortsätter att finnas på plats i hela kommunen!