29: Vad vill du göra med 3 500 000 kr?

Torgmote

29 dagar kvar till valet…

Bilden ovan är från dagens torgmöte i Sjövik. Förutom ett vanligt torgmöte så var det också en kort debatt mellan de 8 olika partierna i kommunfullmäktige. I samband med den debatten presenterade jag vår nyhet för valrörelsen.

En valrörelse brukar fungera så att partierna åker runt i kommunen och lovar saker som vi själva har bestämt. Men denna valrörelse tänker vi vända på det. Vi vill veta vad du som bor i Lerums kommun tycker är viktigt. Vem vet bättre än just du som bor här vad som behöver förbättras eller vad som bör förändras.

I vår budget för 2015 så har vi reserverat 3,5 miljoner kronor som vi inte har sagt vad de ska användas till, det är mer än 10 % av alla satsningar i vår budget. Så vi lovar att lyssna på er och det finns pengar avsatta för att förverkliga det som du tycker vi ska använda pengarna till. Tyck till om vad som ska göras och rösta sedan på oss i valet den 14 september så kommer det att bli verklighet.

Skicka dina förslag till info@tyckomlerum.se eller skriv en kommentar här direkt på bloggen så lovar vi att lyssna på dig.

Fast just nu funderar jag på om det inte är hög tid att börja laga middag, en hel dags torgmöte tär på krafterna…

Ett svar på ”29: Vad vill du göra med 3 500 000 kr?”

  1. Jag tycker att en liten del kan användas för att lyfta Lerum från 242:a plats i anslag till allmänkultur. Då kan vi göra lite mer trevliga konserter och utställningar med det som sätter knorr på tillvaron 🙂
    Qlaez

Kommentarer inaktiverade.